Het Fotopaleis: Beeldenstorm 

Het Fotopaleis

Het Fotopaleis is een groep van zestien enthousiaste vrijetijds- en beroepsfoto-grafen, opgericht in 2010. De leden van Het Fotopaleis komen elke twee weken op maandagavond samen in De Teruggave in Breda om elkaars foto’s te bespreken.

Het Fotopaleis hecht grote waarde aan fotografie waarbij de maker iets te vertellen heeft. Ieder lid gaat het avontuur met zichzelf aan. De besprekingen dienen als klankbord met als doel het realiseren van een foto(serie) met diepgang of verhaal.

 

Beeldenstorm

Beeldenstorm is een foto-expositie waarin ieder zijn eigen beeldentaal toont. Ieder lid van de hofhouding krijgt de vrijheid om zelf onderzoek te doen en zijn of haar eigen weg te zoeken, te vinden en te tonen.

Er kan een storm aan zeer diverse foto’s losbarsten waarmee we elkaar kunnen verrassen en inspireren. De titel van de expositie laat ruimte voor eigen interpretatie en creativiteit.

 

De deelnemende fotografen zijn; Carla Bertelsmann, Mia Brandenburgh-Schouten, Hans van Gils, Onno van Gils, Pascal de Groot, Reginald Kluijtmans, Marcel Post, Piet Raats, Corine Roks, Rene Siemons, Fred Sonnega, Mary Vincenten, Robbert Stroy en Arjan Zoomers

 

Expositie data

14 en 15 maart in Het Witte Kerkje, Hoofdstraat 1, 4844 CA, Terheijden (NB)

Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur