Agenda

In de agenda publiceren we onze openbare activiteiten en verwijzen we voor nadere informatie naar de specifieke pagina’s.

LENNY KUHR  komt op zondag 29 april 2018 naar Terheijden; klik hier voor kaarten!

25 januari 2018
Puur Wit: Matthews Southern Comfort
4 februari 2018
Theeconcert: Vocaal Mannenkwintet La Notte
22 februari 2018
Puur Wit: Walt Wilkins & The Mystiqueros
4 maart 2018
Theeconcert: Artez/HKU Saxophone Orchestra (AHSO)
22 maart 2018
Puur Wit: Toby & band
19 april 2018
Puur Wit: Rivers
20 april 2018
Merain Trio Ierse muziek
29 april 2018
Lenny Kuhr
17 mei 2018
Puur Wit: Tip Jar (& Harry Hendriks)

Wat anderen zeggen
 • Het Witte Kerkje was een mooie plek om onze familiereünie te vieren. Alles was keurig volgens afspraak geregeld. En de familie was bijzonder enthousiast over deze speciale locatie.
  Sohpia Remeeus - 17-11-2016
 • Onze bruiloft was onvergetelijk, mede door de goede zorgen van Jan en Koen! De plechtigheid was helemaal zoals we het wilden; de aankleding (mochten we zelf doen zoals we wilden, en met bloemen van de Biedermeier), de muziek, de rode loper: het was helemaal af! Prachtige romantische locatie, we hadden nergens anders ons ja-woord willen geven!
  Philip & Ingrid Greve - 14-07-2016
 • Ons huwelijk is in het Witte Kerkje was helemaal super. Tijdens de huwelijksvoltrekking waren er 125 genodigde. Uiteraard moesten er hierdoor mensen staan, maar hier was genoeg ruimte voor. Het is een mooie lichte ruimte en super sfeervol. Na afloop hebben we daar een borrel gehouden, dit was super geregeld. En het fijne was dat we onze eigen hapjes en aankleding mochten meenemen. Vrijwilligers van het Witte Kerkje bedankt voor de mooie dag.
  Berdien en Rob
 • Wij wilden graag in een kerkje ons burgerlijk huwelijk laten voltrekken. Na het kerkje gezien te hebben waren we direct verkocht. Niet heel klein, maar knus genoeg met houten plafond en hoge ramen. Ook was er voldoende plek voor een aansluitend koffie/thee te drinken wat erg leuk was. We mochten de kerk aankleden zoals we wilden en kregen volop medewerking. Wij vonden het een heel bijzondere locatie.
  Chantal en Marcel
 • Getrouwd in het witte kerkje in Terheijden. Super mooie locatie! Mogelijkheid tot versieren naar eigen wens en fijne begeleiding en hulp! Kortom; aanrader.
  Stijn en Judith
 • We willen jullie hartelijk bedanken voor de diensten die jullie hebben geleverd op onze prachtige bruiloft.We willen dan ook graag een aantal sfeerfoto's met jullie delen die door onze fotograaf en gasten gemaakt zijn in het witte kerkje.Deze vinden jullie in de bijlage. Mochten jullie ze in de hoogste kwaliteit wensen te ontvangen, dan horen we dat graag even. -Veerle en Roel-  13-12-2017