Trouwen, uitvaart etc.

Trouwen, uitvaart etc.

De kerk kan worden gebruikt voor vele verschillende gelegenheden. Er is ruimte voor circa 120 zitplaatsen. Parkeren kan naast en tegenover de kerk. Een bushalte is voor de deur.

Hieronder staan enkele voorbeelden. Heeft u een ander idee of wilt u onze tarieven weten? Neem dan contact met ons op om het te bespreken of vul uw vraag in op het contactformulier. Samen met u bekijken we dan hoe we aan uw wensen kunnen voldoen.

 

Trouwen

Het ruim 200 jaar oude Witte Kerkje is een sfeervolle, intieme locatie voor een kerkelijk of burgerlijk huwelijk. Het is een officiële trouwlocatie van de gemeente Drimmelen.

Voor een trouwdatum overlegt u met de gemeente en met ons (Zie onder "informatie" voor contactpersonen).

Je kunt het kerkje naar persoonlijke wens inrichten, decoreren met bloemen, kiezen voor eigen muziek of orgelspel, gasten onthalen met koffie, taart en/of een broodje; een champagnetoost binnen of buiten voor de kerk; de mogelijkheden zijn talrijk. 

Ook een nazit met hapjes en drankjes kunnen we organiseren. Je blijft dan in de sfeer van het kerkje nog een poosje gezellig met elkaar napraten. Er zijn moderne tafels en stoelen alsmede statafels beschikbaar.

Graag leggen we op jullie dag de rode loper uit en hijsen we de vlag. 

En zoek je een ruimte voor receptie, diner en feest dan verwijzen we graag naar het gezellige partycentrum "Ons Thuis" in Terheijden of de Gouden Leeuw.

Voor een prachtige fotoreportage werken we samen met een beroepsfotograaf in Terheijden. Kijk op www.reneschotanus.nl


Uitvaart
In de kerk kunnen uitvaartdiensten, condoleanceavonden etc. verzorgd worden door begrafenisondernemers en particulieren. Bijvoorbeeld voordat men naar een crematorium gaat. Het schenken van koffie en thee is hierbij mogelijk.

Ook mogelijkheden voor opbaren.

Muziek
We organiseren gezellige singer-songwritermuziek één keer per maand op in principe de een donderdagavond.

In de wintermaanden vinden op zondagmiddag regelmatig theeconcerten plaats met kamermuziek, orgelmuziek, zangkoren, solisten of akoestische muziek; het kerkje biedt vele muzikale mogelijkheden. En het wordt geroemd om zijn uitstekende akoestiek!  Het is ook een prima ruimte voor repetities van koren en musici. Zie voor het programma verder onder "concerten" en "puur wit".

Bijeenkomsten
Vergaderingen, lezingen, symposia, diploma-uitreikingen, maar ook cursussen en workshops.

Kunst - exposities
Tentoonstellingen van schilderijen, beelden, foto’s etc. zijn mogelijk.

Dineren
Een cateraar verzorgt desgewenst een lunch of diner voor uw bedrijf of met uw familie en vrienden voor maximaal 80 personen. De kerk wordt stijlvol ingericht. Een bijzondere ervaring!  Vraag naar de mogelijkheden !

 

Feestlocaties / fotograaf / catering / aankleding

 

Voor trouwfeest en recepties:

www.cafeonsthuis.nl 

www.degoudenleeuwterheijden.nl

 

Voor fotoreportages:

www.reneschotanus.nl

 

Voor catering:

www.frankvangils.nl

www.foodenjoyce.nl

 

Voor bloemen:

De Biedermeijer  Terheijden

 

 

                   

 

WITTE KERKJE TERHEIJDEN     _     ONGELOOFLIJK WAT ER KAN