Puur Wit

PROGRAMMA

 

Zie voor ALLE DATA van het  PuurWit programma onder : NIEUWS EN AGENDA

en kijk op:  www.puurwitconcerten.nl

 

  
DONDERDAG 18 MEI 2017    20.30 UUR  
 
KERK OPEN  20.00 UUR
 
Tim Grimm met zijn Family Band

 

Sinds begin van dit millennium bouwt Tim Grimm aan een oeuvre dat inmiddels gerekend mag worden tot het beste en meest consistente dat de hedendaagse Folk en Americana te bieden heeft. Tim toert in 2017 met zijn vrouw Jan Lucas en beide zoons waardoor de gevarieerde liedjes net iets extra’s krijgen, maar het is en blijft een klein akoestisch gebeuren.

Tim Grimm & The Family Band

Tim Grimm is een veelzijdig man. Singer-songwriter, acteur en boer zijn nog maar enkele van zijn activiteiten.  Muzikaal beweegt Tim zich in het gebied tussen Folk en Traditionele Country, waarbij naast zijn muzikale kwaliteiten ook zijn capaciteiten als tekstschrijver veel geprezen worden. Grimm is een story-teller par excellence. Verhalen uit de Amerikaanse Mid-West en gebeurtenissen uit het leven van de kleine (plattelands) man vormen de kern van zijn teksten. Critici zoekende naar vergelijkingen laten vaak namen vallen als Johnny Cash, Woody Guthrie en Bruce Springsteen (in zijn Nebraska periode).

Sinds begin van dit millennium bouwt Tim Grimm aan een oeuvre dat inmiddels gerekend mag worden tot het beste en meest consistente dat de hedendaagse Folk en Americana te bieden heeft. Zijn nieuwe album “A Stranger in This Time” past ook in dit rijtje. De stijl is vertrouwd, maar door de inbreng van zijn Family Band krijgen de gevarieerde liedjes net dat beetje extra waardoor een van de mooiste folkroots singer- songwriter platen uit 2017 ontstaat.

Tim toert in 2017 met zijn vrouw Jan Lucas en beide zoons - We noemen het Tim Grimm & The Family Band, maar het is en blijft een klein akoestisch gebeuren. Tim Grimm (zang en gitaar), Jan Lucas (harmonica en zang), Jackson Grimm (gitaar, banjo en zang) en Connor Grimm (bas).

Hier alvast een voorproefje:

Tim Grimm & The Family Band - "The Lake" 

Tim Grimm & The Family Band - "The Hungry Grass"

 

Kaartverkoop

Kaarten  kosten € 14 en zijn verkrijgbaar via: Tinckerbell, Hoofdstraat 72 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het emailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest op en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur, de koffie staat klaar en het concert begint om 20.30 uur.

Meer informatie? Kijk op: 

www.puurwitconcerten.nl

www.facebook.com/puurwit
Twitter: @puurwit
www.wittekerkjeterheijden.nl

 

 

================================================