Puur Wit

PROGRAMMA

 

Zie voor ALLE DATA van het  PuurWit programma onder : NIEUWS EN AGENDA

en kijk op:  www.puurwitconcerten.nl

 

 

DONDERDAG 26 OKTOBER 2017: 

 

Op donderdag 26 oktober 2017 staat het tweede concert van dit seizoen op de agenda van niemand minder dan John GorkaDe Amerikaan John Gorka (New Yersey) geldt als één van de beste singer-songwriters van zijn generatie. Hij hoort thuis in een rijtje illustere namen: Hank Williams, Woody Guthrie, Pete Seeger, Bob Dylan, Loudon Wainwright III en Townes Van Zandt.  Misschien wel juist daardoor dat, voor het eerst in de geschiedenis van Puur Wit, het concert al geheel is uitverkocht ruim voordat de publiciteit is begonnen.
 
Gelukkig hebben een groot aantal vaste bezoekers tijdig kaarten besteld voor dit optreden, maar zullen ook een aantal mensen te laat zijn. Echter niet getreurd er komen nog zes concerten dit seizoen van Puur Wit.
 
Het eerstvolgende optreden is op donderdag 23 november 2017, waarbij Dieter van der Westen met zijn band zal komen optreden. De Nederlandse folkroots en Americana singer-songwriter Dieter van der Westen bracht vorig jaar het album 'Old Oak Tree' uit. Hij maakt intrigerende akoestische Americana liedjes met een vleugje wereldmuziek. Zijn nieuwe album “Old Oak Tree’ bevat tien liedjes met persoonlijke deels autobiografische teksten. Dieter van der Westen wordt begeleid op contrabas, percussie, gitaar, banjo en dobro. 
 
TIP Mochten er concerten op de agenda staan die u absoluut niet wilt missen dan kunt u nu al uw kaarten reserveren. 
 

 

 

 

Kaartverkoop

Kaarten  kosten € 14 en zijn verkrijgbaar via: Tinckerbell, Hoofdstraat 72 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het emailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest op en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur, de koffie staat klaar en het concert begint om 20.30 uur.

Meer informatie? Kijk op: 

www.puurwitconcerten.nl

www.facebook.com/puurwit
Twitter: @puurwit
www.wittekerkjeterheijden.nl

 

 

================================================