gastenboek

5 berichten
 
17-11-2016
Geplaatst door: Sophia Remeeus
familiereünie

Afgelopen zaterdag een familiereünie in t Witte Kerkje gehouden. Onze familie heeft ca. 45 jaar in Terheijden gewoond en T Witte Kerkje was een mooie plek om ons feest te vieren. Alles was keurig volgens afspraak geregeld. En de familie was bijzonder enthousiast over deze speciale lokatie.

14-07-2016
Geplaatst door:
Bruiloft 17-6-2016

Onze bruiloft was onvergetelijk, mede door de goede zorgen van Jan en Koen! De plechtigheid was helemaal zoals we het wilden; de aankleding (mochten we zelf doen zoals we wilden, en met bloemen van de beidenmeier), de muziek, de rode loper: het was helemaal af!
Prachtige romantische locatie, we hadden nergens anders ons ja-woord willen geven!

12-09-2015
Geplaatst door: Berdien en Rob
Huwelijk 13-05-2015

Ons huwelijk is in het Witte Kerkje was helemaal super. Tijdens de huwelijksvoltrekking waren er 125 genodigde. Uiteraard moesten er hierdoor mensen staan, maar hier was genoeg ruimte voor. Het is een mooie lichte ruimte en super sfeervol. Na afloop hebben we daar een borrel gehouden, dit was super geregeld. En het fijne was dat we onze eigen hapjes en aankleding mochten meenemen. Vrijwilligers van het Witte Kerkje bedankt voor de mooie dag.

16-11-2014
Geplaatst door:
Huwelijk 10-10-2014

Wij wilden graag in een kerkje ons burgerlijk huwelijk laten voltrekken. Na het kerkje gezien te hebben waren we direct verkocht. Niet heel klein, maar knus genoeg met houten plafond en hoge ramen. Ook was er voldoende plek voor een aansluitend koffie/thee te drinken wat erg leuk was. We mochten de kerk aankleden zoals we wilden en kregen volop medewerking. Wij vonden het een heel bijzondere locatie.

13-10-2014
Geplaatst door: Stijn en Judith
Getrouwd

19-09-2014 getrouwd in het witte kerkje in Terheijden. Super mooie locatie! Mogelijkheid tot versieren naar eigen wens en fijne begeleiding en hulp! Kortom; aanrader.